Aangekomen in Jagodina
Blijf op de hoogte en volg Karsten
23 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam
hier eerst een berichtje van Karsten.
Sinds vrijdag zijn we aangekomen in Jagodina, Servië. Via een niet-te-geloven-route zijn we uiteindelijk gearriveerd. Hier volgt een zeer beknopt overzicht: eerst zijn we naar Muenchen gereisd om in een heel fijn hostel te slapen. Toen we ons bedachten dat dit al ver voorop schema lag, hebben we een dwaze actie uitgehaald. Via Klagenfurt met tussenstop in de onvergetelijke Woerthersee zijn we met de nachttrein naar Venetië gegaan. Dit is toch niet te verzinnen!!!Om plaatselijke tijd 05:01 liepen we langs de grachten van deze prachtige stad.
Na twee uur en wat vermaningen van de politie zijn we met de trein rechtsreeks naar Zagreb gegaan. Wat een fantastische stad is dat: mooie gebouwen en een heerlijk sfeertje, heeft misschien een iets negatieve naam, maar is ruimschoots aanbevelingswaardig!!!
Na heerlijk te hebben geslapen in een superhotel ( dat hadden we wel verdiend omdat we de nacht ervoor niet geslapen hadden) zijn we op weg naar Belgrado gegaan. wat een stinkstad!lelijke huizen, gene fijne sfeer, kapotte straat, bedrukete sfeer en slecht 1 ster hotel in niet-aan-te-raden-buurt! ( ouders jullie hadden je als jullie dit wisten terecht zorgen gemaakt!).
's Morgens om een uurtje of 11 zijn we dan vervolgens naar Jagodina gegaan in een eindeloze rit in een gammele rottrein. Daar begon het grote verhaal wat Tobias nu gaat vertellen.
Ps de foto's volgen later, maar zijn super geworden!
24 Juli 2006 - 11:29
Julie:
Hee Kurrie! Wat een superverhaal! Echt spannend allemaal zeg! Gelukkig heelhuids in Servie aangekomen! Liefs Juul. -
24 Juli 2006 - 17:09
Moedertje Van Kûr:
inderdaad, dat had ik niet moeten weten van dat hotel. Ik weet dat je niet snel in 7 sloten tegelijk loopt, maar toch .. Heel fijn om te weten dat het uiteindelijk allemaal goed is gekomen en je op de plek van bestemming bent. Mooie stad hé, dat Venetië? Leuk om het een keer gezien te hebben!
lieve zoon, ik blijf je volgen. Heel mooi zo'n medium; ik ben er blij mee!
kus mama en ik denk aan je. God bless you!