Gebedspunten

Door: Tobias

Blijf op de hoogte en volg Karsten

23 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam

1. dat de kinderen God persoonlijk leren kennen gedurende het kamp en/of een diepere relatie met Hem krijgen.
2. veiligheid, zowel fysiek (cobra's, zwarte mamba's en tuinslangen) als geestelijk (ook ivm het vele occultisme hier, en bevrijding)
3. vrouwen/dames, trouwen hier heel vroeg en vinden het helemaal niet erg dat hier 3 vrijgezelle Gollandse jongens zijn (Han heeft al iemand aan het handje).
4. openheid in ons groepje, evenals als gehele leiding (zaterdag was er tussen de leiding even wat onenigheid/onduidelijkheid over wat zaken). Verder liefde, waaraan mensen ons als christenen zullen herkennen.
5. geen problemen met de ouders van de kinderen en met de buurtbewoners (die zijn tegen de arme Roma zigeuners en denken dat ze alleen maar jatten enzo). Verder zeuren de buren over een beerput die overigens volledig legaal is en nog wat dingen om Gods werk tegen te houden. Tenslotte, de politie, die hier niet altijd je beste vriend is...
6. Last but not least natuurlijk onze bediening hier, het sporten, drama spelen en getuigen. Dat het goed mag gaan, geleid door de Heilige Geest, en dat het tot opbouw van het koninkrijk mag zijn.

Bid se!

Tchüssie en zegen!

• 23 Juli 2006 - 21:46

Sandra:

Wat willen jullie met punt 3 die is niet helemaal duidelijk: willen jullie meer vrouwen en meisjes om je heen of er juist bescherming tegen. Het is zo meer een mededeling dan een gebedspunt.

• 23 Juli 2006 - 21:56

Karsten:

Sandra, voor de duidelijkheid: we willen niet meer meiden/dames om ons heen. We willen graag bescherming en dat we niet worden verleid door de aandacht van hun. Dit kan ons afleiden van onze bediening. Bedankt voor je bericht!
    Groeten van Karsten en het team

• 23 Juli 2006 - 22:08

Sandra:

ok weet ik dat. Ik vroeg het me alleen af.

• 27 Juli 2006 - 20:43

Fam. De Puyt, Rijen:

Hallo Tobias en de anderen,

We bidden met jullie mee. We wensen jullie veel wijheid toe. Dat God jullie werk zal zegenen, en dat kinderharten aangeraakt mogen worden. In onze gemeente is Margreet Jans geen onbekende.
    Hartelijke groetjes van ome Dick, tante Petra en Johan en Marijke.